Om Venturis

Vi er et prisbelønnet og moderne teknologiselskap som er spesialister på det digitale medium. Med over 20 års erfaring fra grensesnittet mellom butikk og IT, ønsker vi å benytte vår erfaring til å spille våre kunder bedre. Vi leverer en rekke digitale tjenester, og vårt fokus er å identifisere og realisere reell forretningsverdi, uten noen form for gullkanter.

Våre forretningsområder inkluderer en rekke digitale tjenester, herunder digital markedsføring, google ads, søkemotoroptimalisering (SEO), analyse av adferdsmønstre, sosiale medier, nettsider, prosjekt og programledelse og strategisk rådgivning.

Vi har levert en rekke digitale prosjekt til alt fra lokale og regionale bedrifter, til store internasjonale aktører; og alt fra enkle nettsider til store digitaliserings- og markedsføringprosjekt.

I tillegg hjelper vi bedrifter i ulike faser med styrekompetanse, og har fantastiske partnere som kan bidra med spisskompetanse innenfor en rekke ulike fagfelt og domener.

Vi tar gjerne en prat med din bedrift.

LinkedIn

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene rundt Venturis AS på LinkedIn.

Facebook

Følg oss på Facebook og få de siste oppdateringene fra Venturis.

Vår Historie

Venturis er realiseringen av 20 års erfaring. Vi har førstehåndserfaring fra både nasjonale og internasjonale selskaper i ulike faser, og har alltid hatt, og kommer alltid til å ha fokus på reell verdiskapning hos våre kunder.

Venturis AS er et norsk selskap som ble etablert sommeren 2017, og har i dag gode kunderelasjoner til flere profilerte norske og internasjonale selskaper. Vår målsetning er i første rekke å hjelpe Norske bedrifter, men vi har en internasjonal rekkevidde.