Nettsider

Den optimale digitale brukerreisen

Tidene endres, og i dag benytter alle internett til å finne det de ønsker eller trenger. En nettside, eller webside om du vil, skal bidra til at bedriften når sine mål, enten det er salg, henvendelser eller informasjon.

Forskning viser at man i snitt har 7 sekunder på å overbevise en besøkende. Det betyr at profesjonelt design, innhold og opplevelse blir svært viktig. Venturis tilbyr alt fra skreddersydd design og produksjon av innhold til digital adferdsanalyse og digital markedsføring. Vi benytter utelukkende norsk sertifisert kompetanse som kan det digitale medium, og som har evnen til å skape reell verdi for din bedrift.

Venturis har erfaring med alt fra produksjon av enkle  websider og blogger, til komplekse internasjonale websider med netthandel og integrasjon mot andre systemer. Felles for alle er de holder høy kvalitet, er raske, sikre, enkle å vedlikeholde og bidrar positivt til våre kunders verdiskapning.

Responsiv Webdesign

Websider for alle plattformer

Smarttelefoner og nettbrett tar over stadig mer av internettbruken. Det stiller store krav til at nettsider også ser bra ut på mobil og nettbrett. Begrepet responsiv design brukes i all hovedsak om websider som er designet og tilpasset ulike skjermformater. Smarttelefoner, nettbrett og dataskjermer har mange forskjellige størrelser, formater og oppløsning. Målet med responsiv webdesign er å lage optimaliserte visninger for alle disse ulike skjermene.

Venturis implementerer alltid responsiv design på nye nettsteder, og tilrettelegger for at besøkende skal få en enklest og smidigst mulig opplevelse slik at veien fra besøk til aksjon er kortest mulig.

Spørsmål?
Kontakt oss