Våre tjenester

Venturis tilbyr en rekke skreddersydde tjenester for alle typer bedrifter. Vår tjenester inkluderer blant annet utforming, tilpasning og vedlikehold av websider, søkemotoroptimalisering, webanalyse, digital markedsføring og strategisk rådgivning.

Tjenester - Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering

La dine kunder finne deg på nett

Nettsider er ikke lette å finne ut av for en søkemotor. For at sider skal bli tilgjengelige må de kunne finnes av søkemotorer som Google, Yahoo, BING, Startsiden med flere. Søkemotoroptimalisering (SEO, kort for Search Engine Optimization) er å benytte metoder som fører til at en eller flere nettsider oppnår bedre synlighet eller «ranking» på søkemotorenes resultatsider. 

Venturis har sertifisert kunnskap (Google Certified), og kan bistå din bedrift med å bli mer synlig hos søkemotorene, få bedre kunnskap om hvem som besøker siden din, og ikke minst, sørge for at de kommer tilbake.

Strategisk Rådgivning

Fokus på reell verdiskapning

Venturis sin strategiske rådgivning er basert på ett enkelt prinsipp – identifisering og realisering av reell forretningsverdi.

Vår kompetanse dekker digital analyse-, strategi og markedsføring, organisasjonsendring, forretningsutvikling, IKT-styring og IKT-strategi, prosjekt- og programstyring, samt ledelse for utleie. Hvorfor ikke ta kontakt med oss for å ta en prat om hvordan vi kan bidra til å realisere større gevinst i din bedrift?

Tjenester - Strategisk Rådgivning