Google Ads

Google Ads

Ta i bruk Google Ads, 
og sørg for at kundene finner deg

Hva er Google Ads?

Google Ads (tidligere Google AdWords) er Googles annonsesystem, der hvem som helst kan gå inn og by på annonseplass koblet til spesifikke søkeord. Med Google Ads kan annonsører nå personer som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester.

Google Ads er en av de mest lønnsomme annonsekanalene på nett, og 90% av alle digitale transaksjoner i Norge starter hos nettopp Google. Venturis har som Google Partner dokumentert vår kompetanse og de resultatene vi produserer for våre kunder. Vi har også utelukkende gode referanser.

Med en integrert annonse på forsiden hos Google opplever mange å få flere prospekter og kunder, flere salg, og mer relevant trafikk.

Kort om Google Ads

Annonsering hos Google Ads passer like godt for store bedrifter med et globalt marked, som for mindre bedrifter med et lokalt nedslagsfelt. Det fine med Google Ads er at verktøyet gir utallige muligheter for målretting og kontroll.

Annonsene kan enkelt tilpasses ditt budsjett og ditt geografiske nedslagsfelt. Det er også mulighet for å spisse annonsene basert på en rekke ulike parametre, blant annt demografi (alder, kjønn, utdanning, inntekt osv.) og interesseområder.

Gratis vurdering

Google Ads utvikles fortløpende, og det er ikke alltid like lett å sørge for at akkurat din annonsering er optimalisert. Vi gir deg gjerne en GRATIS VURDERING av din nåværende Google Ads konto, slik at du kan være sikker på at du får mest mulig igjen for din investering. Bruk skjemaet på denne siden for å komme i kontakt med oss.

Hva koster annonsering

Annonsering hos Google Ads har ingen fastpris og det er din ambisjon og dine mål som til slutt avgjør hvor mye du eller din bedrift bør investere. Vår ambisjon er å levere en verdiskapende tjeneste, og det betyr at vi alltid går ut forsiktig for å definere en solid basislinje.

Det finnes en rekke ulike betalings-mekanismer hos Google Ads, der den mest vanlige er kost per klikk. I tillegg kan annonsene tilpasses en rekke plattformer og markeder:

  • Søkeannonser

  • Bannerannonser

  • Mobilannonser

  • Videoannonser

  • Handle-annonser

Ønsker du at din bedrift skal bli mer synlig på nett? Da anbefaler vi at du tar kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

Vil du vite mer?

Legg igjen dine detaljer, så tar vi kontakt for en uforpliktende part. Ingen prosjekt er for lite, ingen for stort.