venturis_logo_inverted_web

VÅRE 
TJENESTER

Venturis tilbyr en rekke skreddersydde digitale tjenester for alle typer bedrifter og budsjetter. Våre tjenester inkluderer blant annet digital markedsføring, google ads, sosiale medier, søkemotoroptimalisering (SEO), tilpasning og vedlikehold av nettsider, og strategisk rådgivning.

Digital Markedsføring

Digital Markedsføring

Digital markedsføring gir mulighet for mer målrettet og effektiv kommunikasjon med potensielle kunder, økt synlighet, lavere kostnader sammenlignet med tradisjonell markedsføring, mulighet for å måle og spore resultater, og mulighet for å tilpasse strategier i sanntid.

Google AdWords

Google Ads

Google Ads gir mulighet for målrettet annonsering til en definert målgruppe, økt synlighet på nett, mulighet for å måle og spore resultater, og mulighet for å tilpasse og optimere annonsestrategier i sanntid. Det gir også mulighet for å nå ut til brukere i et tidlig stadie av kjøpsreisen, noe som kan føre til flere konverteringer.

Sosiale medier ikon

Sosiale Medier

Sosiale medier gir mulighet for direkte kommunikasjon med dine målgrupper, og økt synlighet og mer effektiv bygging av merkevareidentitet. Det gir også mulighet for å engasjere publikum, øke bevisstheten om merkevaren din, forbedre kundeservice, generere leads og drive salg. Sosiale medier gir også mulighet for å måle og spore resultater og tilpasse strategier i sanntid.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) bidrar til å forbedre synligheten til en nettside i søkemotorer, noe som kan øke trafikken til nettsiden. Det gir også mulighet for å nå ut til brukere i et tidlig stadie av kjøpsreisen, øke tilliten til merkevaren og forbedre brukeropplevelsen. SEO kan også bidra til å øke konverteringen og forbedre den langsiktige suksessen til en nettside.

Web Design

Profesjonelle Nettsider

En god nettside har en intuitiv navigasjon, responsivt design, god brukeropplevelse, relevant innhold og en klart definert formål. Det gir mulighet for å fremstå som profesjonell, øke tilliten til merkevaren, øke konverteringen, forbedre opplevelsen for besøkende og støtte opp om forretningsmålene. En god nettside kan også bidra til å forbedre søkemotorrangeringen og øke trafikken til nettsiden.

Strategisk Rådgivning

Strategisk Rådgivning

Strategisk rådgivning kan bidra til å øke forståelsen for virksomhetens styrker og utfordringer, identifisere muligheter og trusler i markedet, utvikle mer effektive og målrettede strategier, øke beslutningsgrunnlaget og sikre at alle deler av virksomheten arbeider mot felles mål. Det kan også bidra til å forbedre kommunikasjonen og samarbeidet mellom ulike avdelinger og forbedre beslutningsprosesser.