Google Ads

Sørg for at kundene finner deg – få flere kunder og prospekter med Google Ads

Google Ads (tidligere Google AdWords) er Googles annonsesystem, der hvem som helst kan gå inn og by på annonseplass koblet til spesifikke søkeord. Med Google Ads kan annonsører nå personer som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester.

Google Ads er først og fremst en av de mest lønnsomme annonsekanalene på nett, og 90% av alle digitale transaksjoner i Norge starter hos nettopp Google. Venturis har som Google Partner dokumentert vår kompetanse og de resultatene vi produserer for våre kunder. Vi har også utelukkende gode referanser.

Du vil også med en integrert annonse på forsiden hos Google, oppleve å få flere prospekter og kunder, flere salg, og mer relevant trafikk.

Kort om Google Ads

Annonsering hos Google passer like godt for store bedrifter med et globalt marked, som for mindre bedrifter med et lokalt nedslagsfelt. Det fine med Google Ads er at verktøyet gir utallige muligheter for målretting og kontroll.

Annonsene kan enkelt tilpasses ditt budsjett og ditt geografiske nedslagsfelt. Det er også mulighet for å spisse annonsene basert på en rekke ulike parametre, blant annet på demografi (alder, kjønn, utdanning, inntekt osv.) og interesseområder.

Gratis vurdering

Google Ads utvikles fortløpende, og det er ikke alltid like lett å sørge for at akkurat din annonsering er optimalisert. Vi gir deg gjerne en GRATIS VURDERING av din nåværende annonse-konto, slik at du kan være sikker på at du får mest mulig igjen for din investering. Bruk skjemaet på denne siden for å komme i kontakt med oss.

Hva koster det å annonsere på Google?

Annonsering hos Google har ingen fastpris og det er din ambisjon og dine mål som til slutt avgjør hvor mye du eller din bedrift bør investere. Vår ambisjon er å levere en verdiskapende tjeneste, og det betyr at vi alltid går ut forsiktig for å definere en solid basislinje. Vi benytter også erfaringstall fra Google til å gi deg et best mulig trafikk-estimat, slik at du vet hva du kan forvente.

Det finnes en rekke ulike betalings-mekanismer hos Google Ads, der den mest vanlige er kost per klikk. I tillegg kan annonsene tilpasses en rekke plattformer og markeder, for eksempel:

  • Søkeannonser

  • Bannerannonser

  • Mobilannonser

  • Videoannonser

  • Handle-annonser

Ønsker du at din bedrift skal bli mer synlig på nett? Da anbefaler vi at du tar kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

Google Partner

Spørsmål? Kontakt oss