Google Analytics

Google Analytics

Lær å kjenne 
dine kunder

Få en bedre forståelse for dine kunder. Google Analytics er et sett av gratis verktøy fra Google som gir deg innsikt i alle nødvendige data om brukere av ditt nettsted.

Ta mer informerte avgjørelser

Google Analytics gir deg innsikt og data om hvordan besøkende interagerer med din nettside, ulike markedsføringtiltak, innhold, produkter og mye mer. Disse dataene kan så benyttes til å ta viktige avgjørelser.

Hvordan ta i bruk Google Analytics?

Google Analytics er et kraftig verktøy som enkelt kan implementeres på hvilken som helst nettside ved å inkludere en liten kodesnutt. Du får da innsikt i en rekke viktige data som:

  • Innhold – hvilket innhold er mest lest, hvor mange sider leser din besøkende i snitt, hvor ofte osv.
  • Tid – Hvor lang tid blir dine brukere på din nettside, hvor lenge blir de på hver side osv.
  • Demografi –  hvilke aldersgrupper besøker ditt nettsted, hvilken aldersgruppe kjøper mest osv. Det finnes også mulighet for å filtrere trafikk på inntekt, utdanning, interesseområde osv. såfremt man har de nødvendige GDPR mekanismer på plass
  • Geografi – Hvilket område, by, region kommer dine besøkende fra, hvilken by har flest besøk osv.
  • Bounce – Hvor mange klikker seg inn på din nettsiden for så å gå rett videre til en annen side
  • Aksjoner – Sporing av prospects, salg, henvendelser, klikk med mer

Venturis har lang erfaring med implementering, drift og optimalisering av Google Analytics. Vi tar gjerne en gratis sjekk av din side, eller hjelper din bedrift med å bedre forstå hvordan disse dataene kan benyttes til å ta mer informerte viktige beslutninger. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift på dine premisser.

Vil du vite mer?

Legg igjen dine detaljer, så tar vi kontakt for en uforpliktende part. Ingen prosjekt er for lite, ingen for stort.