Google Analytics

Ta mer informerte digitale beslutninger

Google Analytics gir deg innsikt og data om hvordan besøkende interagerer med din nettside, ulike markedsføringtiltak, innhold, produkter og mye mer. Disse dataene (kalt adferdsdata) kan så benyttes til å ta mer informerte beslutninger.

Lær å kjenne dine kunder

Få en bedre forståelse for dine kunder. Google Analytics er et sett av gratis verktøy fra Google som gir deg innsikt i alle nødvendige data om brukere av ditt nettsted. Tjenesten er skybasert, og man kan ta i bruk tjenesten helt gratis ved å besøke https://analytics.google.com.

Hvordan ta i bruk Google Analytics?

Google Analytics er et kraftig verktøy som enkelt kan implementeres på hvilken som helst nettside ved å inkludere en liten kodesnutt. Du får da innsikt i en rekke viktige data som for eksempel:

  • Innhold – hvilket innhold er mest lest, hvor mange sider leser din besøkende i snitt, hvor ofte osv.
  • Tid – Hvor lang tid blir dine brukere på din nettside, hvor lenge blir de på hver side
  • Demografi –  blant annet hvilke aldersgrupper besøker ditt nettsted, hvilken aldersgruppe kjøper mest. Det finnes også mulighet for å filtrere trafikk på inntekt, utdanning, interesseområde osv. såfremt man har de nødvendige GDPR mekanismer på plass
  • Geografi – For eksempel hvilket område, by, region kommer dine besøkende fra, hvilken by eller region har flest besøk
  • Bounce – Hvor mange klikker seg inn på din nettsiden for så å gå rett videre til en annen side (det motsatte er aktive sesjoner)
  • Aksjoner – Sporing av prospects, salg, henvendelser, klikk med mer

Venturis har lang erfaring med Google Analytics, og vi har dokumentert vår kompetanse som Google Partner. Vi tar gjerne en gratis sjekk av din side, eller hjelper din bedrift med å bedre forstå hvordan disse dataene kan benyttes til å øke den digitale verdiskapningen hos din bedrift.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.

Spørsmål? Kontakt oss