Webanalyse

Våre tjenester

Venturis tilbyr en rekke skreddersydde tjenester for alle typer bedrifter. Vår tjenester inkluderer blant annet utforming, tilpasning og vedlikehold av websider, søkemotoroptimalisering, webanalyse, digital markedsføring og strategisk rådgivning.

Google Analytics

Gratis webanalyse i verdensklasse

Google Analytics (forkortet GA) er en gratistjeneste fra søkemotorfirmaet Google som generer detaljert statistikk om besøkende til en nettside. Med tjenesten kan du se hvor brukerne kommer fra (søk, sosiale medier eller annonsering), hvilken enhet de bruker (PC, mobil eller nettbrett), demografisk og geografisk informasjon, hvordan brukerne agerer med websiden, og ikke minst kan du spore konverteringer/salg.

Venturis har sertifisert kompetanse på Google Analaytics, og kan bistå din bedrift med å forstå og utnytte disse dataene. Dataene gir et solid fundament for å forbedre interaksjon og konverteringer (salg) på alle digitale plattformer. Kombinert med AdWords skaper det en fantastisk plattform for digital vekst.

Tjenester - Google Analytics

Strategisk Rådgivning

Fokus på reell verdiskapning

Venturis sin strategiske rådgivning er basert på ett enkelt prinsipp – identifisering og realisering av reell forretningsverdi.

Vår kompetanse dekker digital analyse-, strategi og markedsføring, organisasjonsendring, forretningsutvikling, IKT-styring og IKT-strategi, prosjekt- og programstyring, samt ledelse for utleie. Hvorfor ikke ta kontakt med oss for å ta en prat om hvordan vi kan bidra til å realisere større gevinst i din bedrift?

Tjenester - Strategisk Rådgivning